mynewspapers.net

Hur man kan paketera hembakade chokladpralinerOm du har gjort hemmagjord choklad som en söt födelsedag eller Valentine gåva för ett älskat en, Visa upp ditt arbete i attraktiva förpackningar. När det gäller att ge mat presenter, är presentationen nyckeln. Välj rena och sterila förpackningar som kommer göra din gåva mer aptitlig. Ge de handgjorda praliner ännu mer överklagande genom att Linda dem i attraktiva förpackningar att återspegla temat för ett parti eller speciella evenemang-- eller även mottagarens favoritfärg.

Instruktioner

• Välj en chokladask att passa mängden choklad behöver du paketet. Gå med en vanlig vit ruta för en söt shop-inspirerad look. Plocka en låda med gåva mottagarens Rekommenderad färg, till exempel rosa eller gul som en skräddarsydd touch. Visa upp dekorativa choklad med låda lock med en tydlig cellofan fönster.

• Placera varje handgjord choklad i en enskilda papper candy cup till att förhindra godis fastnar. Som choklad-fyllda kopparna i prydliga rader i rutan.

• Placera locket på rutan choklad.

• Linda ett band runt centrum av rutan gåva och knyta det till en rosett på toppen, som säkrar locket på plats. Glida en festlig guld elastiska band i mitten av rutan för en mer dämpad utseende.