mynewspapers.net

Hur man kan paketera Cupcakes till ett baka försäljning

Hur man kan paketera Cupcakes till ett baka försäljning


Cupcakes säljs på en baka försäljning kan vara ett lönsamt företag, men du måste paketera muffins för att locka och dra av kunden. Använda ett färgtema till ditt band och raffia som koordinerar med temat i din baka försäljning, såsom röda och blå för ett baka försäljning hölls under en fjärde juli försäljning. Om du är värd en baka försäljning för en viss organisation, inkludera en logotyp, tryckta och handritade, på utsidan av varje kopp håller en cupcake.

Instruktioner

• Placera en cupcake i dess liner i botten av en klar plast 255gr. kopp.

• Lägga en liten mängd raffia i botten av en tydlig cellofan mat-grade väska. Placera cupcake i cup inuti påsen och krypa in i sängen av raffia.

• Skär en 6-tums lång bit av tunna band. Samla in i cellofan och dra den till baksidan av koppen så att dina kunder kan enkelt se cupcakes inuti koppen. Knyt band runt cellofan i en enkel båge. Trimma cellofan ovanför bågen så du bara har 1 tum av materialet kvar.

• Skära en 2-av-2-tums bit cardstock. Skriv namnet på cupcake och priset på cardstock i lättläst utskrift med en spetsig svart märkpenna. Slå ett hål i ena hörnet med en hålslagaren.

• Skär en 10-tums bit av band och tråd det genom hålet. Binda band och tag runt mitten av koppen så etikett är vänd ut framför koppen. Lägga till en liten bit tejp till baksidan av bandet att hålla det till koppen.