mynewspapers.net

Hur man kan paketera baka försäljning objektGrädda försäljning är ett roligt sätt att samla in pengar till en organisation eller orsak. De ger många människor en möjlighet att hjälpa andra med vad de har i en icke-monetär känsla. Människor känner sig bra ger av sin tid, talanger och organisatoriska färdigheter att hjälpa andra. Organisera ett team av frivilliga för din nästa baka försäljning och göra det till en framgång. Tilldela personer att hantera specifika uppgifter som publicitet, donationer, försäljning set-up, försäljning av varor, samla in donationer och rensning. Att vara tydliga förväg om exakt hur man kan paketera och etikett artiklar på din baka försäljning kommer att bidra till dess framgång.

Instruktioner

• Tydligt ange hur du vill baka försäljning objekt förpackad i före publicitet material om din baka försäljning så att som människor soliciteds för produkter, de kommer att paketera dem på lämpligt sätt och på ett enhetligt sätt.

• Be folk att placera lös bakverk som kakor, brownies och godis som pepparmynta eller mandel bark, jordnötssmör sprött, kola och doppade frukt som jordgubbar och körsbär i disponibel, klar plast air tight behållare så att konsumenterna kan se varor och varor kan hålla sig fräsch. Instruera säljare att välja behållare som är tillräckligt djup för köpare att tydligt se objekt och vara tillräckligt stort så att objekt inte trångt.

• Lager cookies, doppade godis, frukter eller pretzel stavar mellan ark vaxat papper skär som passar måtten på behållaren. Paketet delikata fester som tryffel eller puff bakverk i enda lager i sina egna separata containrar.

• Instruera frivilliga att märka varje plast bakning tenn med en färdiga bakning etikett eller sin egen etikett som tydligt specificerar vad som finns av tenn. Om du vill kan du skapa bakning taggarna själv och berätta bagare att plocka Taggar upp från dig att placera på sina artiklar. Klipp bakning Taggar ur kort papper så att de mäter ungefär två av tre inches. Välj en färg som tilltalar dig eller en design som passar temat för din baka försäljning, om du har ett tema. Skriv namnet på den bakade godan på främre sidan och lista ingredienserna på baksidan. Se till att skriva är läsliga. Taggar kan också skrivas ut på en dator och tejpade till bakad poster.