mynewspapers.net

Hur man kan övervinna kärlek tvångstankar

Hur man kan övervinna kärlek tvångstankar


Innan du kan övervinna en kärlek besatthet måste du först att erkänna att du är verkligen besatt av den person som du tror du älskar. Kärlek är engagerande och glädjande, medan besatthet är överväldigande och dränering. Kärlek kan du synas för vem du är och ändå accepteras, besatthet orsakar du se karaktärsdrag som inte finns och gör att du tror att du har hittat perfektion. Kärlek gör en relation till växa och stärka, besatthet skapar en intensiv känsla att bilda ett tidigt engagemang. När du älskar man blir en älskare, när du hemsöka du kan bli en stalker.

Instruktioner

• Stoppa bedriver en relation med den person som du är besatta. På den populära familjen sitcomen, "Familjen frågor," var det en karaktär som skulle ofta bekänner att han "nöta" sin kärleksintresse. Denna nöta taktik är en enkel teknik för en besatt person att plocka upp; Det leder honom att tro att med tillräckligt ansträngning och uthållighet kan han göra henne älskar honom över tiden. I själva verket driver konsekvent utövande endast din kärleksintresse längre bort.

• Styr din tankeprocess. Att komma över en kärlek besatthet är initialt som att få över en hjärtskärande break-up. Det kommer att vara flera gånger på en dag när dina tankar kan vandra till stunder som användes för att dela, eller stunder som du önskar att du kunde ha haft tillsammans. När detta händer, gå med flödet. Låt dig 10 till 15 minuter att följa detta drev av tanke och sedan tvinga dig att sluta. Intala dig att du kommer att ha tid att tänka på det senare och hitta något att göra som omedelbart kommer att uppta din tid och tankar.

• Starta journalföring din relation minnen och känslor. Ge dig själv en positiv utlopp för att uttrycka förbi stunder och färska känslor gör att du kan föra anteckningar över vad som var riktiga och vad uppfattades. Människor som fastnar i älska tvångstankar göra misstaget att inte skriva ner vad som egentligen hände; över tiden verkar besatt av förhållandet har varit utan konflikter eller tecken på oförenlighet. Dina loggar bör innehålla viss information, t ex månad, år, dag och plats för ditt minne. Med så mycket information som möjligt är viktigt för att få ditt sinne att börja ansluta konkreta fall med vad du kanske har uppfattat vara tidlösa och omhuldade händelser.

• Be någon nära dig att vara din. Vi rekommenderar att detta är någon som vet om din tidigare kärleksintresse. Berätta för henne varför du har svårt att få över förhållandet och lyssna som hon ger dig sin ärliga åsikt. Att slutföra denna process kan vara svårt, eftersom det är en ödmjuk upplevelse att dela sanningen om din besatthet. Vara noga med att ha ständig kommunikation med din stöd partner, men inte göra dessa samtal en daglig bekännelse.

• Anmäla sig på en välgörenhetsorganisationen. Varje samhälle har ideella organisationer som behöver så mycket hjälp som möjligt. Enligt schemat, planera att frivilligt på dina lediga dagar. Detta kan vara under de sena eftermiddagar när du kan uppleva en viss ensamhet eller på helgen när du annars skulle hemsöka över att vara med en person av intresse.