mynewspapers.net

Hur man kan övervinna ilska efter att bli lurad på

Hur man kan övervinna ilska efter att bli lurad på


Att bli lurad på är en relation svårigheter som kan kännas omöjligt att återhämta sig från. Medan vrede och ilska är en naturlig del av processen att hantera svek, vill ingen äta honom inne när han försöker gå vidare. Ilskan är lika skadlig för den personen känner det som den person som det riktar sig till. Starta processen för att minska och slutligen eliminera ilskan kommer att lyfta några av den känslomässiga och fysiska smärta som orsakas av att bli lurad på.

Instruktioner

• Acceptera ilskan. Intala dig att det är OK att ha rage. Det är förväntat och förståeligt. Zen Buddhism föreslår att erkänna dina känslor och se på dem, som på avstånd, i ett fristående sätt. Detta kan skilja dig från den ilska som du känner. Sitt med en känsla av istället för att försöka göra det gå bort.

• Analysera känslor och orsaken bakom ilska. Fråga dig själv varför, specifikt, har du rage. Om din analys leder till frågor den som lurade kan svara, be dem utan att hamna i en kamp och endast om det kommer att minska, inte öka, ilska. Men för många är tid från en otrogen partner är det enda sättet att komma över ilska. Förstå resonemanget bakom din ilska eliminerar del av den makt det har över er.

• Söka stöd. Prata med vänner och familj om svek och din ilska. Söka råd om du vill det, eller helt enkelt be dem att lyssna. Kuratorer är också utbildade för att hjälpa sina kunder att ta sig igenom livets hårda tider. Att ha sett kan hjälpa skicka dig på din väg till att komma över ilska du känner.

• Öva tålamod med dig själv. Alla behandlar livets händelser annorlunda. Ge dig själv tid att bearbeta och sörja och ilska så småningom kommer att avta.