mynewspapers.net

Hur man kan ordna bord topp blommor höjdpunkten

Hur man kan ordna bord topp blommor höjdpunkten


En bordsskiva blommig höjdpunkten lägger elegans och förfining till din middagsbjudning. Ett enkelt arrangemang med två typer av blommor och grönska är lätt att sätta ihop och kostar mindre än en florist arrangemang. Den idealiska behållaren för en bordsskiva blomsterarrangemang är en skål, skålen eller kompott. Dessa rätter är låga i tabellen och kan fyllas med fler blommor än högre vas utan att blockera den diners syn på varandra.

Instruktioner

• Få blommor och grönska. För en bordsskiva arrangemang, använda blommor med liten eller ingen doft. Starkt doftande blommor kommer att övermanna smaken av maten, vilket gör det smakar som de blommor dofter. Har sju till nio stora blommor, kompenseras av minst två gånger det antalet medelstora eller små blommor. Säkra tillräckligt grönska att fylla i mellan och runt blommorna.

• Välj behållaren. En bordsskiva arrangemang bör hållas i en låg behållare, till exempel en skål eller kompott, så att den inte blockerar diners utsikt över varandra över bordet.

• Skär en bit av blommig skum något mindre än behållarens botten diameter med en sågtandad kniv. Placera skummet i behållare och tillsätt vatten tills skummet är helt mättad.

• Stick den showiest av de stora, dagens blommorna i centrum av blommig skummet efter styckning till längd. Denna blomma kommer att bestämma höjden på den ordningen, som bör vara lägre än öga-nivå av gästerna sitter vid bordet.

• Lägg till återstående presenterade blommorna i ett cirkulärt mönster runt centrum blomman; infoga dem relativt regelbundet, svindlande dem så att de är jämnt fördelade i alla riktningar.

• Hålla varje blomma i sin avsedda position innan klippa av stjälken för att avgöra hur mycket avskurna. Ju närmare blomman är till kanten av behållaren, ju kortare stammen bör vara. Detta kommer att ge arrangemanget en övergripande "rundade", eller balanserad, se från alla sidor.

• Stick mindre blommor, stam av stam, i blommig skummet. Space dem jämnt bland de presenterade blommorna, skära deras stjälkar kortare ju närmare de är placerade till kanten av behållaren.

• Fyll i consensusöverenskommelsen med grönska. Börja vid kanten av behållaren, skära dessa stammar mycket kort och infoga dem i blommig skummet nästan vågrätt, så att de täcker både blommig skummet och kanten av behållaren. Fortsätt lägga till grönskan för att dölja alla exponerade blommig skum, infoga stjälkarna så att gröna är något lägre än nivån på blommorna, accenting dem snarare än täcker dem upp.