mynewspapers.net

Hur man kan öka barnets aptit

Hur man kan öka barnets aptit


Med undantag för några småbarn är de flesta bebisar petig med maten, som är en källa till oro för de flesta föräldrar. Som barn fortsätter att växa, kommer det ett stadium när deras graden av tillväxt minskar, vilket orsakar aptit att minska, hålla barnen friska webbplatsen. Ändå är påverkas varje barns matvanor av en mängd faktorer inklusive aktivitetsnivåer, utveckling, hälsa och miljöförhållanden. När du har tagit alla dessa faktorer i beaktande, finns det flera strategier som du kan infoga för att öka ditt barns aptit.

Instruktioner

Instruktion

• Erbjuda ditt barn små portioner av mat i stället för stora portioner. Genom att göra detta, tillåta du barnet att avsluta allt på sin tallrik och möjlighet att begära mer mat. Denna metod ger barnet en känsla av kontroll över sin mat.

• Ge ditt barn frihet att mata sig själv, genom att placera en skål med friskt plockmat inom hans räckhåll. På detta sätt når barnet bekvämt för skålen att mätta sin aptit, hela dagen.

• Selleri pinnar och kokta grönsaker som morötter och broccoli, rosta strips och mild ost kuber, mjuk och skalade fruktbitar, göra bra finger livsmedel alternativ. Se till att plockmat små bita storlek att hindra barnet från kvävning.

• Gräns snacks gillar smårätter, godis och bakverk till två portioner om dagen, och erbjuda dem till ditt barn bara om hon begär dessa livsmedel. Enligt Children's Hospital of Wisconsin hemsida, tilltugg som potatis och majs chips, kakor, kakor och pajer, frukt smaksatt läsk, söta pålägg och sirap, har hög kalori innehåll, ger lågt näringsvärde och minska barnets aptit för hälsosam mat.

• Begränsa ditt barns mjölkkonsumtion 473ml eller mindre varje dag. Mjölk är hög i kalorier och minskar barnets aptit för andra viktiga livsmedel källor till vitaminer, mineraler och protein.