mynewspapers.net

Hur man kan minska rodnad efter vaxning

Hur man kan minska rodnad efter vaxning


Många gånger efter en vaxning, kommer du att märka att du har vissa rodnad av huden. Detta är en naturlig följd av driver hår av folliklar och bör det förväntas. Det finns dock några enkla sätt att minska rodnad och hjälpa dig att komma upp och på väg.

Instruktioner

• Tillämpas en is pack på det vaxade området i några minuter efter behandlingen. Inte bara kommer detta att minska den rodnad i samband med den vaxning, men det kommer också att minska det obehag som vanligen åtföljer förfarandet.

• Gnugga på vissa tea tree olja, som kommer från en australisk träd. Det är känt för sin medicinska ändamål, inklusive att bli av inflammation, läkande sår och lindra smärta. Det är perfekt för att ta obehaget av vaxning och minska rodnad.

• Dab trollhassel på det drabbade området efter din vaxning. Bland andra underbara fördelar denna naturlig sammandragning är känd för att ha läkande egenskaper och har visat sig vara ett effektivt sätt att minska rodnad.

• Använd en antiseptisk kräm eller lotion som helar, kyler och lugnar huden efter vaxning. Drugstore.com har ett antal val (se resurserna nedan).

• Avstå från att ta varma duschar och bad i flera timmar efter din vaxning, som varmvatten tenderar att vara irriterande på huden. Du bör också undvika att komma i vattnet vid stranden, som salt också irriterar anbud huden.

• Ta ett par av antacida som Rolaids eller flöde eller innan din vaxning behandling. Det är anade att antacida kan blockera histaminer och därmed minska rodnad.