mynewspapers.net

Hur man kan minska kollagen uppbyggdUnder normala förhållanden är produktionen av kollagen fördelaktigt. Kollagen fungerar som "lim" som håller i bindväven under huden ihop. Kollagen håller huden ser ungdomlig och fast, förebygger bildandet av rynka pannan linjer, "kråksparkar" och leende linjer i ansiktet. Dock om huden skadas kan kollagen bygga upp runt det skadade området. Ärr och hudbristningar består av överskjutande kollagenfibrer. Med massage för att minska kollagen byggs upp runt områden som skadas hjälper oftast för att förhindra fula kollagen ansamling.

Instruktioner

• Söka läkare att minska eller till och med förhindra oönskade kollagen byggs upp i ett sår. Forskare utvecklar läkemedel som använder kollagenas, ett enzym som produceras naturligt av kroppen, för att bryta ner oönskade kollagen i sår.

• Vänta tills skorporna faller av din skada, om du försöker att förhindra kollagen ansamling bildas en stor mängd ärrvävnad. Om du försöker att minimera sträcka varumärket bildandet, börja denna massage rutin omedelbart.

• Tillämpa lotion på händerna. Du kan be din läkare om hon rekommenderar ett specifikt märke eller typ.

• Använd mjuk tips av dina fingrar försiktigt gnida den sårade eller sträckt och omgivande hud. I början, använda mjuka tryck, men som såret läker, öka trycket som du använder.

• Använd en liten cirkulär rörelse som du gnider fingrarna upp och ner längden på de ärr eller bristningar och omgivande hud.

• Använd två fingrar från ena sidan och två från den andra att flytta längs ärr eller sträcka varumärket linje, trycka med fingrarna på höger hand och dra med vänster, och sedan dra ner med vänster två fingrar och tvingar upp med rätt. Detta skapar ett slags se-sågning rörelse med händerna. Upprepa tills du har gjort din väg ner längden på ärr och bristningar.

• Rulla ärr linje eller sträcka varumärket försiktigt mellan tummen och pekfingret, arbeta ner längden av linjen.