mynewspapers.net

Hur man kan minska fettet runt magen

Hur man kan minska fettet runt magen


Att ha en trim och tonad midsection innehar sådan sexappeal att de flesta alla skulle sluta vid något för att uppnå en sådan plan, mage-fettfri mage. Kost fylld med lätt snabbmat hög fett och brist på motion är att tacka för ökad magen fett, men med vissa livsstil tweaks och kost ändringar, kommer du att kunna sprida lite, om inte alla, magen fett och vara på en sökväg till en ny och trimmer du.

Instruktioner

• Utvärdera mängden kalorier du tar dagligen. Beräkna mängden kalorier du behöver baserat på din ålder, längd och aktivitetsnivå. Minska antalet av 500 för att förlora extra vikt som kan orsaka fettet runt magen.

• Bedöma din kost genom att fråga dig själv vad du äter. Investera i en daglig kost rik på frukt och grönsaker, som är hög i fiber. Omfatta också, magert protein, till exempel fisk eller fågel. Begränsa ditt intag av raffinerat socker genom att äta hel-vete kolhydrater.

• Håll ögonen på priset. Genomföra varje vecka väger-ins för att hålla reda på dina framsteg. Tänk på att ett magen fett förlust rutin tar tid och engagemang. Dagliga kalori kontroll och weekly motion är viktigt att uppnå maximalt resultat möjligt. Sätta upp små mål för dig själv och fira de gradvis framgångarna som de kommer.

• Delta i hjärt-övningar i 45 minuter minst fyra gånger per vecka. Det är viktigt att du bränner mer kalorier än du tar för att trimma extra lagrad fett runt magen. Övningar som jogging, cykling eller aerobic klasser är acceptabla former av kalori-bränning metoder.