mynewspapers.net

Hur man kan locka vackra kvinnor

Hur man kan locka vackra kvinnor


Många män tycker närmar sig vackra kvinnor för att vara extremt svårt. Bara tänka på gångavstånd och säger Hej kan förlamande utan goda förberedelser och självförtroende. Dock att locka vackra kvinnor inte så svårt som du kanske tror. Allt du behöver göra för att kunna locka vackra kvinnor är har god hygien, vara lättillgänglig, stå din mark och humoristisk.

Instruktioner

• Dusch, bära deodorant och ta hand om din personliga hygien. Du inte kommer att förmodligen kunna locka vackra kvinnor och få dem att stanna kvar i mer än ett par minuter om du inte är ren. Det är viktigt för dig att ha god hygien inte bara själv utan för framtida partner. Vackra flickor och flickor i allmänhet, vill inte att datera en kille som stinker. Att lukta färska eller bär sexiga Köln skada inte, heller.

• Skydda dina ägodelar och omgivning ren. Du behöver inte vara en snygg freak, men åtminstone göra din lägenhet eller fordonet presentabel innan en ny lady vän hem. Om du har påsar med snabbmat och tomma flaskor liggande i din bil eller ditt hem har inte varit dammsugas under veckorna, rensa upp ditt space. Gör inte din flickvän din piga.

• Få tillbaka ridderlighet. Kvinnor älskar killar som är herrar. Gå ut från ditt sätt att hålla dörren öppen eller erbjuda att bära hennes saker. Också, när man talar med en kvinna, alltid se henne i ögonen. Så visar du att du är intresserad av vad hon säger. Du får bonuspoäng om du minns saker hon sägs och uppfostra dem senare som sin födelsedag eller sin favoritmat.

• Vistelse sann mot dig själv. Ingenting är mer ointressant än en kille som låtsas vara någon annan. Säga vad ni tänker eller hur du känner, även om det kan såra hennes känslor. Även om hon är en vacker dam, tala om för henne hon behöver för att skära ned på dryckerna eller att hennes språk är stötande visar bara att du kan stå din mark.

• Få henne att skratta. Ingenting lockar vackra kvinnor mer än humor. Du behöver inte prestera en stand-up comedy show, du behöver bara för att kunna sätta och hålla ett leende på läpparna.