mynewspapers.net

Hur man kan locka utan att säga ett ord.

Hur man kan locka utan att säga ett ord.


Att locka tjejer utan att säga ett ord som alla handlar om att konsten att förförelse. Du kan kommunicera med en tjej utan att säga ett ord till henne med ditt kroppsspråk, att göra djupa ögonkontakt och blinkande som miljoner dollar leende. Det är svårt att förutse hur det motsatta könet kommer att svara på din flirtig framsteg, men med hjälp av dessa tekniker på rätt person, vid rätt tidpunkt, kommer att locka tjejer du vill.

Instruktioner

• Använda ögonkontakt. Få hennes uppmärksamhet genom att göra ögonkontakt med henne. När du får härvid, blicka djupt in i hennes ögon. Inte stirra för långa tidsperioder. gör som kan ge henne kalla kårar. Fånga hennes blick, stirra djupt in i hennes ögon, och sedan snabbt flytta ditt fokus från hennes ögon till hennes läppar och sedan tillbaka till hennes ögon. Titta inte på hennes kropp; Det skulle kunna vara en turn-off.

• Smile. Ge henne ett varmt, vänligt leende. Detta kommer verkligen fångar en flickas blick och låta henne veta att du är intresserad av att få känna henne.

• Undvik att använda avvisande kroppsspråk. Sitt inte med armarna korsade eller med ryggen visade tjejerna du försöker locka. Detta kommer att visa att du inte är intresserad och vill inte bli störd--som inte är de signaler som du försöker att skicka.

• Klänning del och praxis god hygien vanor. Flickor är attraherad av killar som tar hand om sig själva. När du går ut, se till att dina kläder är är skrynkelfri och du nyligen rakat, att lukta och ser bra ut. Ditt första intryck är ett bestående intryck.

• Visa förtroende. Flickor är attraherad av killar som inte är blyg och som är säkra på sig själva.