mynewspapers.net

Hur man kan locka scorpio killar

Hur man kan locka scorpio killar


Scorpios är ökända för sin passionerade och busiga naturer. Oavsett om du är en Scorpio som vill locka en likasinnade individ eller bara någon som har hört rykten om deras fantastiska sexualitet och vill ta reda på själv, kan att locka en Scorpio kille vara ett spännande äventyr.

Instruktioner

• Lämna ett litet mysterium. Om du har en Scorpio kille i din linje av vision och du vill lära känna honom bättre, vilket gör den första flytten kan vara spännande för honom. Men tala Scorpios som en god mysterium, så att inte lansera honom med om dig själv. Låt honom ställa frågor. Att göra ångande ögonkontakt kommer locka honom mycket mer än en djupgående samtal.

• Lämna lögner hemma. Scorpios är mycket intuitivt och oftast kan upptäcka när du har något upp ärmen. Om du närmar dig en Scorpio med lögner eller halvsanningar, veta de brukar det. Det är bäst att vara på framsidan och ärlig från början.

• Få intensitet till bordet. Scorpio killar inte är intresserade av fina flickor de kan ta hem till mamma. De vill ha passion och intensitet och de vill ha det nu! Flirta hårt och vara lite aggressiv. De kan inte motstå en stark kvinna.

• Vara villig att experimentera. Om du kommer för en Scorpio kille, är chanserna du söker spänning och äventyr. Inte få kalla fötter och tillbaka ut i sista minuten. Om du vill din Scorpio kille att hålla sig, kommer du att hoppa av detta plan eller från att klippa rätt längs sidan honom.

• Om du inte gillar sex, inte datum en Scorpio. Scorpio killar är ökända för sina starka och intensiva sex enheter. De föredrar en kvinna som helt kan fördjupa sig i lagen av sex, efterlämnade alla hämningar.