mynewspapers.net

Hur man kan locka en pojke i skolan

Hur man kan locka en pojke i skolan


Om du är i skolan, om high school eller college, du kanske vill locka en pojke hittills honom. Att vara i en relation med rätt person är mycket trevligt, och du kan känna att du missar ut när du ser andra par. Om du vill locka en av de många pojkarna i din skola som du bör följa några steg som kommer att ändra vilken typ av bild du lagt fram, vilket gör dig mer attraktiva och mer benägna att locka en pojke.

Instruktioner

• Göra ögonkontakt med alla du ser. Detta kommer att skapa en snabb förbindelse med alla du passera, oavsett om de är man eller kvinna, och gör dig visas mer vänliga och tillmötesgående.

• Säg "Hej" till alla du möter när du är bekväm med ögonkontakt. Detta kommer att göra dig ännu mer vänliga och killar kommer att vara mer benägna att närma dig och slå upp en konversation.

• Slå upp samtal själv. Om en pojke väntar vid samma hållplats som du, göra en kommentar om busstidtabellen, vädret, eller bara fråga honom en fråga. Detsamma gäller för killen med skåpet bredvid dig, eller killen i raden cafeteria.

• Undvik negativa tankar. Om man går förbi en spegel, inte kritisera dig själv eller mentalt nämna dina fysiska brister. Du är inte perfekt, är ingen och förväntar sig ingen att vara. Denna positiva självbild kommer att översätta till förtroende, som kommer att locka pojkar.

• Lägga möda på ditt utseende varje dag. Detta betyder inte att du ska överdriva, men du bör klä upp tillräckligt som du sticker ut lite och ser ut som du har självrespekt. Detta ger i sin tur dig mer självrespekt, som kommer att göra dig mer attraktiv.

• Motion dagligen. Detta är inte så mycket att gå ner i vikt eller tona din kropp, utan att ge dig själv en annan boost av förtroende. Endorfin rusa i kombination med det förtroende som du får från uppfyller din motion mål och blir mer plats kommer att göra dig mer attraktiv för pojkar.