mynewspapers.net

Hur man kan lämna in ett klagomål på en drivrutin

Hur man kan lämna in ett klagomål på en drivrutin


Körning är något de flesta människor gör regelbundet. När du är en passagerare i en bil eller om du är på väg med andra förare, du vet att du är säker från slarvig och oberäkneligt driver av andra. Tyvärr, du kan inte styra hur andra folk kör. Vad du kan kontrollera är möjligheten att lämna in ett klagomål mot en drivrutin inte öva säker körning. Om du bevittna vårdslöshet i trafik som passagerare eller som en förbipasserande, bör du rapportera det omedelbart.

Instruktioner

• Lämna in ett klagomål om en förare genom att ringa den federala Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) på 888-368-7238. Ge FMCSA förarens identifikationsnummer och plats - ID-nummer är normalt placerade på baksidan av lastbilen eller på förarsidan dörren. Om du är osäker på var man kan hitta ID-nummer, kan du använda nummer platta nummer istället.

• Får namn och cab antal din taxichaufför om du tror att du har orsak att lämna in ett klagomål om hans beteende eller körning. Ring taxi företaget och ger namn och nummer om föraren, som är noterade på hans bevis på fönstret partitionen i fordonet.

• Ring din limousine företag att lämna in ett klagomål om din limo drivrutiner. Ge ditt namn och datum och plats för din tjänst, liksom ditt klagomål.

• Skriv ner några klagomål du har mot en trafiklärare på en skola eller DMV och lämna in din skriftliga klagomål med drivrutinen instruktions Services Division av din statens Department of Transportation. Ge namnet på instruktören, platsen för dina klasser, datum för händelsen och dina kontaktuppgifter.

• Rapportera en dålig civila drivrutin till polisen omedelbart. Om du märker ett fordon kör oförutsägbart, undanmanöver och från trafik, ring kör för fort, inte lyda lagen eller fara för sig själv och alla andra på vägen på något sätt, 911 omedelbart. Berätta för operatorn 911 allt du kan om hänsynslös föraren, inklusive märke och modell av fordonet, färgen på fordonet, asset tag-nummer och din plats. Du behöver veta vägen som vårdslös föraren reser, riktning föraren reser och din ungefärliga position (med en mile marker eller stora landmärke).