mynewspapers.net

Hur man kan lämna in ett klagomål med Department of Labor i Florida för utebliven betalning av lön

Hur man kan lämna in ett klagomål med Department of Labor i Florida för utebliven betalning av lön


När du arbetar ett jobb kan du förvänta dig betalas en rättvis och skälig lön. Det är mot lagen att hålla inne lön från dig; dock överensstämmer inte alla arbetsgivare med lagen. Om du har en lön tvist, kanske US Department of Labor kan hjälpa. Enligt FilminFlorida har US Department of Labor jurisdiktion över påståenden som rör utebliven betalning av lön. Det finns flera USDOL kontor i Florida som kan hjälpa dig att blåsa i visselpipan på arbetsgivare som inte betalar sina anställda.

Instruktioner

• Håll detaljerade poster på timmarna du arbetat och hur mycket du betalat (om du betalat alls). Fråga handledare och andra medarbetare att underteckna utsaga om att ni var närvarande och arbetar under tiderna du listade.

• Ring 1-866-4-USWAGE och tala till expediten. Fråga expediten att förse dig med kontaktuppgifter till närmaste löne- och timme Division i ditt område. I Florida finns Bhd lokalkontor i Fort Lauderdale, Jacksonville, Miami, Orlando, Tallahassee och Tampa.

• Kontakta Bhd kontoret i ditt område. Informera kansliet att du vill göra en anmälan mot din arbetsgivare för obetalda löner. Ge detaljerad information om arbetsgivaren och timmarna du arbetat.