mynewspapers.net

Hur man kan kasta Cement lämnarGjuten cement bladen lägga estetiskt till en trädgård eller väg. Strukturen är starka och tåliga nog att göra ett fågelbad. Att lägga till lite vatten till prydnad förmedlar en primeval utseende till din trädgård design. Praktiken på blad mindre innan du gör en större struktur eller bara wade mitt i och göra ett stort blad. Välj ett löv som har ett nätverk av stora vener på den på undersidan sida. Några blad används för gjutning cement bladen inkluderar hosta, rabarber och elefant öra. Men du kan använda varje blad du för en gjuten cement.

Instruktioner

• Kombinera en 1:1 andel av Portland cement och sand i en stor plast badkar. Bära ansikte mask och gummihandskar när du arbetar. Blanda 1/4 kopp flytande akryl polymer i 1 kopp vatten. Tillsätt vatten till cement tills det är konsekvensen av degen.

• Fukta sanden nog för att det ska hålla ihop. Placera en 3 - till 4-tums kulle av sand på en stark, platt arbetsyta att hålla valda blad. Gör den högen omkrets större än bladet. Bygga upp sanden mitt i högen, om du planerar att göra ett fågelbad. Formen på högen avgör konturerna av bladet. Lekmanna-cling film över sanden.

• Placera löv ovanpå cling film med ansiktet nedåt. Venerna på den på undersidan sidan av bladet bör möta.

• Sätta på latex handskar och skopa upp handfull betong. Starta från centrum av bladet arbetar mot kanterna. Tryck på betongen utåt tills den är ca 3/8 tum tjock i kanterna och ca 1 tum tjock närmare centrum. Större venerna av blad kräver en tjockare mängd betong. Fortsätt med detta tills du täcker hela bladet.

• Täck blad med cling film. Låt betongen för att bota cirka fem dagar i en skuggig plats vid temperaturer från-10 till 23,9 grader Celsius. Om temperaturen är varm, lätt dimma struktur med vatten för att bromsa den avdunstning processen. Som lappa botar, blir det svårare.

• Vänd struktur. Skrubba bort löv återstoden med en stålborste. Om borsten skrapar på ytan, att bladet att bota några dagar.

• Göra en färg tvätta med utomhus akrylfärg och vatten. Täcka ytan med färg tvätt, gör det möjligt att köra in i sprickor. Torka bort all överflödig färg på de plana ytorna med en svamp. Låt torka över natten.

• Tillämpa konkret sealer, enligt paketet riktningar. Låt remsan torka ett par dagar och ange struktur utomhus