mynewspapers.net

Hur man kan inreda mitt lilla badrum med stilEtt litet badrum kan lätt bli fula styvbarn av heminredning om du tror att storleken är en begränsning. Det är lättare att göra ingenting med badrummet än att utveckla ett kreativt sätt att göra om det. Men ett litet badrum kan vara precis lika elegant inrett som en större en. Det finns en hel del praktiska sätt att göra ett litet badrum både funktionella och fantastiska.

Instruktioner

• Ta bort så mycket som du kan från ditt badrum att skapa ett oskrivet blad. Välj ett tema för ditt badrum inredning, som verkligen kan hjälpa dig med dina val för utrymmet. Ditt tema kan vara nyckfull eller moderna och stilrena.

• Samla några måla marker för att hjälpa dig att välja en huvudsaklig och accentfärger som går med ditt tema. Om ditt badrum har kakel, bänkskiva eller golv som inte ändras, beakta de färgerna som du väljer din palett. Om ditt golv är tan med inslag av blått och din bänkskiva är tan, Tänk Måla väggarna blå.

• Välja och installera en ny diskho, badkar eller toalett, om du byter ut dem. En piedestal sjunka tar upp mindre utrymme än en fåfänga, men du kommer att förlora lagringsutrymme. Överväga att sätta i en dusch istället för badkar att göra rummet verkar större. Detta kan också ge dig ytterligare utrymme för lagring. Välja en lång smal toalett snarare än en kort, squat med bred tank.

• Måla ditt badrumsväggar i din huvudsakliga färg. Använda en speciellt framtagen badrum färg som tål fukt eller en färg med en satin eller halvblank yta för enkel rengöring.

• Byt ut fixturer, som kranar, ljus och handduk stavar. Inte uppgraderade snålar på dessa tillbehör, som fashionabla val verkligen kan göra ditt badrum ser, oavsett hur vanligt din diskbänk eller plattor är. Välj elegant och sofistikerad maskinvara, till exempel borstad nickel eller rostfritt stål.

• Överväga vägg lagring lösandet, till exempel ett skåp, hyllställ eller ens korgar. Om du har ytan, överväga att använda en differentierad stå, en liten byrå, en bokhylla eller en växt står. Men Undvik att klämma in för mycket i utrymmet.

• Hänga ett duschdraperi och lägga till fönsterbehandlingar. Göra dem så enkla som möjligt att hålla ditt badrum från letar du overstuffed. Använda mörkar, till exempel, istället för gardiner i fönstret. Lägga till en kasta matta för komfort och massor av lyxiga handdukar.

• Byt ut din spegel eller medicin bröstet om det är luddiga eller ser ut som en standard-frågan modell. Hitta något med mer stil, som en spegel med en förgylld ram eller en tri-view speglade skåp.

• Lägga till tillbehör och dekorativa föremål sparsamt. En medelstora eller stora dekorativa objekt, t ex en vas på en hylla eller en väggbonad, kommer att slutföra din inredning utan överväldigande rummet.