mynewspapers.net

Hur man kan inreda med kaka står

Hur man kan inreda med kaka står


Överraskning! Kakan står är inte bara för kakor längre. Om du har en sitta hemma, varför inte använda den som ett dekorativt element för rummet? Vara kreativ och hittar du plötsligt oändliga använder för en kaka stå. Läs på för några av mina idéer om hur att krydda din tårta stå upp.

Instruktioner

• Dekorera din tårta stå med en mini bukett blommor. Först väljer du vad du vill ha blommor i. Jag gillar att använda små vaser, koppar porslin eller glas ljusstakar.

• Välj olika arrangemang av blommor. Prova att använda små ympade blommor så de passar in i en tight bukett. Tillsätt vatten till din bukett innehavaren och trimma blommorna. Gör tillräckligt buketter att passa på tårta stativ.

• Behandla din tårta stå som en ljus bricka, vilket gör för en härliga mittpunkten. Hitta ett sortiment av olika storlek ljus. När du har ordnat ljusen till din smak, kan du omge dem med stenar, stenar, snäckor, blommor eller potpurri.

• Använd din tårta stå som en dekorativ förvaring. Om du är en parfym och smycken samlare som mig, varför inte visa dem och ordna dem i kakan montern? Det kan se bra på din byrå eller badrum bord. Lägga större parfymflaskor nära ryggen och små framme. Omger flaskorna med roliga smycken eller pärlhalsband. Du kan även lägga till sidentyg längst ned i facket för en mer glamorös look.