mynewspapers.net

Hur man kan inreda med en John Deere tema

Hur man kan inreda med en John Deere tema


Dekorera med en John Deere tema blir något rum till en rustik, country retreat. En John Deere tema är perfekt för ett barns sovrum eller en baby plantskola. John Deere är en typ av traktor och andra jordbruksmaskiner. Rummet bör således innehålla färger och bilder av John Deere traktorer. Om du vill dekorera med en John Deere innebär tema att integrera färgerna grön och gul i rummet.

Instruktioner

• Sätta John Deere dekaler på väggarna. Dekalerna är lätt att applicera och allmänt lätt att ta bort. Dekaler av John Deere traktorer på väggarna satte tonen för temat.

• Hänga tapet gränsen runt omkretsen av rummet, bredvid taket. Använda tapet gränsen med John Deere traktorer på den.

• Lägga till John Deere sängkläder till sängen. Om det är en plantskola, Välj sängkläder för en krubba. Det finns specifika John Deere sängkläder som kommer i signatur färgerna grön och gul, med bilder av John Deere traktorer på dem.

• Dekorera rummet med tillbehör. Hänga upp en John Deere klocka. Antingen köpa en John Deere tema bokhylla eller måla en själv. Färgerna ska vara ljust grön och gul. Välj Avbilda Stommen i John Deere färger i grönt eller gult.

• Skapa en falsk lagårn i hörnet av sovrummet. Kluster ihop en samling av uppstoppade djur, som baby kycklingar, hästar och kor. Lägg till toy John Deere traktorer till detta område.