mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett vardagsrum med en läder soffa

Hur man kan inreda ett vardagsrum med en läder soffa


Läder är hållbara, jordnära och kompatibel med ett brett urval av material. När du inreder ett vardagsrum runt en läder soffa, överväga färg lek och hur texturer av rummet arbeta tillsammans för att skapa en stil eller humör. För ett vardagsrum att arbeta, måste dina dekorativa val arbeta tillsammans. Du vill inte ett sammelsurium av val som avbryta och kolliderar. Spela upp läder naturliga egenskaper och skapa ett vardagsrum som är både snygga och funktionella.

Instruktioner

• Besluta om rummet kommer att få en fullständig dekorativa översyn eller helt enkelt en ny läder soffa. Återvinn inredning som redan i vardagsrummet att minska dekorerar kostnader.

• Välj ett färgtema. Bläddra inredning tidningar och hem stil tidskrifter för idéer om hur man spelar med färg. Till exempel matcha din läder soffa till färgen på dina väggar för en monokromatiska färgschema eller mixa och matcha färger för en levande färgsättning--några djärva, vissa neutral.

• Klä upp dina väggar. Spela upp lädrets naturliga skönhet och jordnära kvalitet genom hängning bambu persienner eller naturliga linne gardiner. Naturliga eller rustik vägg konsttryck förbättra lädrets naturliga kvalitet.

• Lägga till ett stänk av färg eller animal print i golvet. Plats fluffiga mattor eller faux päls på golvet framför soffan läder. Välj en djärva färger som rött eller bryta upp en monokromatisk rum med djur print.

• Lägga till accent bitar för att komplettera utseendet på ditt vardagsrum. Överväga sätt att återvinna möbler. Till exempel fylla displayen vas med konstgjorda eller färska snittblommor eller fylla en uppsättning rustik terrakotta krukor med gröna växter. Ta så många naturliga bitar som möjligt att spela upp den naturliga looken av din läder soffa.