mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett tält

Hur man kan inreda ett tält


Tält kan förvandla en öppen, utomhus utrymme till en plats lämplig för underhållande gäster, fira födelsedagar eller hålla bröllop. De är billigare än att hyra en mottagning eller festvåning, och många tält är stora nog att underhålla ett par hundra gäster. Eftersom de flesta tälten är vanligt, kommer att att välja ett tema hjälpa dig med inredningsidéer. När du väljer ett tema, kan du dekorera ditt tält bara så vackert som du skulle något inomhus utrymme.

Instruktioner

• Dekorera din tältstänger. Satin tyg, siden draperier eller chiffong nettning är formella dekorationer som du kan använda för bröllop och bemärkelsedagar. Ballonger, sträng ljus och band är mindre formellt, men roliga dekorationer för födelsedagar, grillkvällar eller baby duschar.

• Använda lamporna att förbättra specifika områden. Skapa en gångväg med små, underjordiska spotlights. Belysa dansgolvet med taklampor eller en discokula. Omger bröllop eller födelsedagstårtor med värmeljus och hänga sträng ljus från taket på tältet.

• Skapa en restaurangdel inne i tältet. Placera bordet från det matsal och reception och uppmärksamma den med blommor, växter, band och ljus. Hitta en mittpunkten för dina buffébord som matchar din tält inredning och välj färgglada livsmedel som är tilltalande för ögat.