mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett sovrum stuga

Hur man kan inreda ett sovrum stuga


Stuga dekorera innebär kombinerar tradition med komfort. För en stuga sovrum är komfort och avkoppling överst på listan som inredning går men detta betyder inte att du behöver för att snåla på stil. Cottage stilen är mycket flexibel, så att du kan välja mellan en mängd olika möbler stilar, färger och texturer. Huvudtanken är att hålla sovrum titta och känna sig som en reträtt. Den stuga ser är lätt att uppnå när du vet hur man bäst använder tyg, möbler och texturer.

Instruktioner

• Välj en färgpalett som främjar komfort. Varma färger främja avslappning och är välkomnande. Färger som guld, grönt, gult och rött används ofta i stugan dekorer. Införliva stänk av vitt och blått för extra intresse.

• Hänga fönsterbehandlingar som är lätta och gå med vinden. Välja färger som redan finns i ditt sovrum. Du kanske vill använda en grön randig fönster behandling för att matcha ett blommönster på ditt påslakan. Tabbed paneler som matchar nyanser i sovrummet kommer att skapa en mjuk stämning.

• Välj möbler i traditionell skog, tall och ek. Nödställda möbler passar in i denna bekväma miljö enkelt. Järn är ett annat alternativ som fungerar bra med denna look. Leta efter vintage vägg dekor, som speglar och ramar.

• Blanda traditionella ser med modern stil. Användning täcken på sängen tillsammans med moderna lampetter på din vägg för att skapa en look som är eklektisk med en stuga känsla. Använda objekt utsmyckade med spets och samtida vaser för att skapa intresse för ditt sovrum.

• Accessoarer med naturliga texturer. Flätade korgar och jute mattor ger rummet en fin touch samtidigt som de är funktionella.

• Lägga till blomsterarrangemang att lysa upp ditt sovrum och ge det en känsla av frid.