mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett sovrum med röda väggar

Hur man kan inreda ett sovrum med röda väggar


Elegant inreda ett sovrum som har röda väggar är lätt med rätt inredning, sängar och möbler. Även om färgen röd är djärv och dramatiska, blandar den väl med en mängd olika material, tyger och färger. Röda väggar kan förbättra ett sovrum med en retro vibbar, eller ett rum med en konstnärlig, crafty flair. Flera inredning stilar kommer att fungera bra i sovrum med röda väggar.

Instruktioner

• Lägg till en retro-look till ditt sovrum genom att öka de röda väggarna med ljus blå sängar och inredning. Himmelsblå accenter ser förvånansvärt fräsch med röd och kan lägga en vintage vädjan till ditt rum. Välj ljus blå sängkläder och mattor och knyt utseende tillsammans med röda dekorativa kuddar på sängen.

• Välja trä Sovrumsmöbler lägga till lantlig charm och elegans till ditt rum. Använda ljust trä, till exempel ek och lönn, för att göra ditt sovrum ser pittoreska, eller en mörk skog, såsom körsbär, lägga till en elegant touch till ditt rum. När du har fastställt vilken typ av utseende du vill ha kan investera i en trä huvudgavel, byrå och nattduksbord.

• För en elegant och modern stil, välja blanka svarta Sovrumsmöbler. Köpa en svart Lucite dator skrivbord och nattduksbord och accent samtida utseende med svarta fotoramar och vaser. Välja sängkläder med en ren, asiatisk design.

• Gå för en industri, modernt utseende med hjälp av möbler och accent bitar i silver och krom. Lägga till en cool look i ditt sovrum genom att köpa ett bord med silver metall ben, och en svart byrå med silver hårdvara. Silver tavelramar, och in och köpa en lampa med en silver bas.

• Förvandla ditt sovrum till en exotisk enklav genom att dekorera med kompletterande kryddiga nyanser. Väljer du marockansk-inspirerade sängkläder gjorda av siden och uppdatera dina lampor med överdådiga pärlstav nyanser. Förbättra ditt rum med inredning och möbler i rika nyanser av guld och orange. Lägga till dekadenta utseendet genom att placera ljus i hela sovrummet.