mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett sovrum med en utrymme tema

Hur man kan inreda ett sovrum med en utrymme tema


Bilder av rymden kan skapa en världsfrämmande och drömlikt sovrum, speciellt på natten. Rika, mörka nyanser av utrymme och natthimlen på väggar och tak ingjuta sovrummet med en känsla av helgedomen. Täcken och mattor med bilder av rymden ger en miljö för påhittade resor till andra dimensioner. Det finns tusentals bilder och mönster att inreda ett sovrum med en utrymme tema, inklusive ritningar, NASA bilder och ikoner från science fiction.

Instruktioner

• Måla taket en mörkblå eller svart färg och scatter glöd-in-the-dark stjärnor eller planeter över ytan. Dessa stjärnor kan köpas på många nyhet, dime, och Leksaksaffärer och är ganska billig.

• Måla din egen design av utrymme föremål, såsom cloud nebulosor och planeter, med glöd-in-the-dark paint. Gör en stencil objektets yttre rymden och spray måla den på väggarna om inte du är bekväm rita frihand.

• Hänga hemgjorda planeter från taket med hjälp av krokar, sträng och frigolit kulor målade olika färger. Köpa multisized frigolit bollar för att skapa ett solsystem.

• Skapa en säng rymdskepp köpa fästa en hemmagjord rymdskepp siluett på sidan av en säng. Köp en stor styrelse, såsom skum styrelse, och skär den i form av ett rymdskepp. Rita med färger eller markörer de olika delarna i ett rymdskepp, till exempel Kontrollpanelen och windows. Montera rymdskeppet till sidan av sängen boende inte normalt ange sängen och använda en torr monteringsdetaljer, klämmor eller sträng, för att hålla rymdskeppet på plats. Tillämpa klister kan minska värdet på sängramen.

• Hitta bilder av en science fiction-berättelse åkande gillar, som Star Wars och Star Trek, och skriva ut dessa på en storformatsskrivare. Placera bilder i ramar för att hänga dem på väggarna eller skriva ut dem på vinyl papper för att följa dem på en vägg som om de vore stora klistermärken.

• Skapa ett utrymme-inspirerade tapeter på datorn genom att importera bilder från rymden eller science fiction till digital ljudredigering programvara. Skriva ut bilderna på en akryl- eller bestruket papper. Släck dem i vatten för att få dem att hålla fast vid väggen.

• Montera rep lampor i taket i en bunt och täcka i ett lätt material, till exempel färgade gasväv. Scrunch upp gasväv runt och över repet lamporna att skapa en oförglömlig cloud nebulosa.