mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett sovrum med en Rock Star tema

Hur man kan inreda ett sovrum med en Rock Star tema


Dekorera ditt sovrum eller ditt barns sovrum, med rock star tema att frigöra din inre rockstjärna och skapa en miljö där din musikaliska kreativitet kan flöda. Skräddarsy färgskalan och ser att din personlighet. Exempelvis en diva rockstjärna kan njuta av varma Rosa med svarta och vita zebraränder, en lynnig gitarrist kanske föredrar mestadels svart med stötar av silver eller ljust blå. Funktionen av rummet är lika viktigt som att upprätthålla en titt värdig en rockstjärna.

Instruktioner

• Måla rummet med en färg som upprättar färgskalan och skapar stämning du vill. Svart är en kraftfull färg som bör begränsas till en vägg om du inställd på att använda det. Ljust rosa, lila, grå och blå är andra färger som fungerar bra med ett rock star tema.

• Ordna möblerna att lämna öppet utrymme för repa eller dans. Inkludera en säng, byrå, Nattduksbord och ett skrivbord för barn eller tonåringar som studerar i rummet. En bekväm stol, lounge eller love seat är perfekt om det finns plats. För en diva rock star tema, överväga en stol formad som en hög klack. Uppblåsbara möbler skulle också kunna arbeta.

• Använda olika tyger lägga textur till rummet. Hänga sammetsdraperier, täcka ett par kuddar i fuskpäls eller placera en hög högen matta på golvet. Välja sängkläder som kompletterar väggar och möbler. Till exempel skulle ett svart täcke med blå gitarrer arbeta med blå väggar.

• Kläm konstverk, skulpturer eller inramade affischer på väggen. Visa din favorit gitarr genom att hänga dem på väggen, men använda krokar som gör gitarrerna lättillgänglig för när du vill spela. Frame affischer av din favorit rock band eller göra faux skivomslag med dig och dina vänner. Alternativt kan du replikera Guld rekord awards för en mer elegant rock star look.

• Tillbehör rummet med gitarr-formade lampor, drum-formad låda knoppar eller andra rock band grejor. Visa dina instrument om du spelar.