mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett sovrum i primitiva land

Hur man kan inreda ett sovrum i primitiva land


Omfamna förflutnan med en varm och skön master sovrum inredda i primitiva lantlig stil. Djupa vägg färger, möbler i furu och kvist, handgjorda täcken och flätade mattor skapar en mysig och välkomnande atmosfär. Handgjort och enkelt är nyckelorden för några tavelramar, speglar eller andra dekorativa tillbehör för ditt sovrum. Steg tillbaka i tiden till en okomplicerad, jordnära master sovrum som du kan enkelt skapa med dessa Inredningstips.

Instruktioner

• Måla din master sovrum indigo blue, djupt gröna eller rustik röd för en varm och mysig atmosfär. Hitta en affisch säng tillverkad av furu med matchande byrå, men hitta inte matchar pine sängbord för en mer eklektisk utseende. Ljusa furumöbler kontrasterar vackert mot den djupa rikedomen av dina väggar. Trägolv i djupare nyanser av ek eller körsbär kompletterar och visa upp lätthet av tallen.

• Hitta sängkläder av naturlig bomullsfiber och dekorerad med plädar, växter eller solida färger som samordnar med din väggbeklädnad. Färglada täcken arbete som säng beläggningar eller använda dem som väggdekorationer, inramade eller utan ram. Enkla bomullsgardiner eller målade luckor täckande och flätad bomull mattor i olika former och storlekar fungerar bra i ett primitivt land master bedroom.

• Skapa en sittgrupp med stolar och ett bord gjorda av kvistar för ett charmigt rustika kontaktpunkten i ditt sovrum. Lägga till kuddar och en duk tillverkad av matchande bomull eller linne tyg som samordnar med, men inte matchar, dina sängkläder. En vanlig vit vas eller en antik kaffe kan fylld med blommor och en bildram tillverkad av furu eller kvistar skulle komplettera den primitiva land överklagandet av din sovrummet.

• Hänga en ljuskrona i järnsmide eller lampetter på väggen bredvid sängen. Gör grubby eller murare burk ljus och rum lyktor runt i rummet för ytterligare belysning. Du kan också hitta trä lampor eller lykta-stil elektrisk sängkanten belysning som förblir trogen primitiva landet utsmyckning stil samtidigt med komforten av moderna bekvämligheter