mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett sovrum i orientalisk stil

Hur man kan inreda ett sovrum i orientalisk stil


Orientalisk stil inredning är härlig i nästan alla rum. Kallas även asiatisk stil, det är mångsidig och fet, men också minimalistisk, med rika textilier och givmilda utomhus element. För att dekorera ett sovrum i orientalisk stil, måste du först veta vilken typ av miljö som du hoppas att skapa. Orientalisk stil inredning kan vara lugnande och avkopplande för ett sovrum.

Instruktioner

• Måla sovrummet färger såsom tan, röd och salvia gröna. Färgen röd är en grundläggande del av orientalisk stil som det generellt är tänkt som en färg som ger lycka. Andra färger som ofta används i orientalisk stil är grå och bruna.

• Lägga möbler till ditt rum som är mörkt trä. Virket bör vara en vinrött eller choklad ton. Ljusa möbler främjar inte orientalisk stil. Om du redan har ljusare färgade möbler, gärna måla eller färga det mörkare.

• Använd växter i ditt sovrum. Orientalisk inredning omfattar alltid växter och grönska i allmänhet. Det ser särskilt asiatiska att använda bambu växter, en kvintessensen asiatiska växt. Bonsaiträd ser trevligt också.

• Lägga textur till ditt sovrum med tillbehör gjorda av material som rispapper och bambu. Köp bambu ramar och ljus. En rumsavdelare med mörkt trä och ris papper lägger också ett orientaliskt inslag till din inredning.

• Lägg till orientaliskt tema konst till dina väggar. Vägg dekor kommer att göra stor effekt. Häng inramade utskrifter av asiatiska ord symboler. Du kan också hänga scrolls skriven med kinesiska eller japanska symboler. Hålla bildrutorna på utskrifter mörka.