mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett sovrum i blått

Hur man kan inreda ett sovrum i blått


Du kan använda blå dekor för att ingjuta ett stort sovrum med allt från elegans till whimsy. Välj en nyans, som mystiska Midnattsblå eller beach-inspirerade turkos, att spegla din personlighet och intressen. Förvandla ditt sovrum till en avkopplande tillflyktsort med en mjuk blå. En blå decorating palett är mångsidig i den nyansen samordnar med ett brett utbud av färger, från traditionella vita oväntat ljusa färger.

Instruktioner

• Välj en blå nyans som man kan dekorera sovrummet. Väljer du klassiskt marinblå skapa en färsk nautisk stil eller en blåsig ljusblå att ge utrymmet en Nantucket beach house överklagande. Besluta om en accentfärg i röda eller gula nyanser till förbättra den blå inredningen.

• Måla sovrummet väggarna. Pensla på skarpa vit färg till kontrast med mörk marinblå sängar och inredning element. Välj en mjuk sand-inspirerade färg att komplettera lättare blues.

• Dekorera sängen med blå textil. Välj ett marinblått täcke i ett tema sovrum och accent det med röda och vita ankare-formade dekorativa kuddar. Plocka en ljus blå handgjorda quilt med vit seashell och sand dollar mönster för en Nantucket-inspirerade utrymme. Placera en vit vävd bomull filt vid foten av sängen för att lägga till en avslappnad touch.

• Förbättra sovrummet med blå dekorativa accenter. Ställa in en lampa med en trä fyr-formade bas och marinblå nyans på ett nattduksbord att lägga till maritima överklagande. Hänga blue beach glas-inspirerade Vägglampor på vardera sidan om sängen för en seaside stil.

• Lägg till en pop av kontrastfärg till systemet med inredning. Accent ett marinblå-färgade rum med röda gardiner och en matchande golv matta. Förbättra ett utrymme dekorerad i turkos med fint, soliga gula gardiner och en raffia matta.