mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett rum som Indiana JonesDekorera ett rum i Indiana Jones stil handlar om komfort och praktiska med prejudikat än utseende. Stilen är öppet maskulina ingen uppmärksamhet ägnas färgsättning eller beställa. Det har sina rötter i 1930-talet men har utvecklats genom 1950-talet. Indiana Jones är helt enkelt inredda men spricker med många objekt och böcker har han samlat under sin karriär som en äventyrare och föreläsare i arkeologi. Tricket är att visar artiklar konstfullt och nästan slarvigt.

Instruktioner

• Måla väggarna grädden och socklar antingen vitt eller grått. Indiana Jones stil betala inte mycket uppmärksamhet till inredning, med neutrala färger som bakgrund för att Visa hans värdefulla samlingar av konstföremål och böcker.

• Lyft någon golvbeläggningar att exponera golvet. Golven är helst trä men bra laminatgolv plankor kommer att vara ett bra substitut. Om inga sådana, försegla och måla betonggolv att se ut som granit kakel.

• Installera trä persienner och vanlig draperier. Mattor bör vara god kvalitet men så slitna, skura loppmarknader och loppisar för lämpliga exempel. Belysningen är dämpad, men arbetsområden är väl upplyst med lyktor. Indiana gynnade en vedeldad brasa tillbaka i 1950-talet, men att vara en praktisk man, han skulle välja en sluten, propan-sparken version idag.

• Ordna möbler på ett praktiskt sätt. Klassiska stycken som kommer att pågå en lång tid är att föredra. Bord, skrivbord och skåp toppar är vanligtvis staplade med böcker och dokument, till exempel antika kartor och rullar. Sofforna är läder eller behandlas i en neutral, slitstarkt tyg, såsom Manchester.

• Installera minst tre bokhyllor och fylla dem med stilig bundna volymer. Köpa gamla böcker av gården för dekorativa ändamål. Indiana vet var varje bok är även om han är vårdslös om deras arrangemang. Placera en antika världen nära skrivbordet. Bilder är mer dyster än färgglada. Välja exempel representant för tiden. Indiana är inte en konstsamlare men han uppskattar goda arbete och är lika glad med tryck som med ett original. Inramade kartor är ett måste. Har flera familjefoton i silver eller trä ramar.

• Display samlingar av konstföremål i grupper av liknande objekt. Använda alla tillgängliga horisontella ytor. Installera en hög, smal platta järnväg för att hålla statyetter och masker. Indiana skulle aldrig Visa ett objekt för dess utseende har endast för dess vetenskapliga eller nyfikenhet värde. Vissa objekt ska se ut som om han bara lägga dem där efter sin senaste resa och ännu inte har fått runt för att hitta en nisch för dem. Glöm inte att lägga till personliga objekt som en öppen läderinbundna journal, reservoarpenna och vintage kikare.

• Lägga sista touch av hängande Indianas fedora hat och läder piska på en hatt stå nära dörren.