mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett romantiskt sovrum i en lägenhet

Hur man kan inreda ett romantiskt sovrum i en lägenhet


Alla rum på din lägenhet, bör sovrummet återspegla ditt innersta jag. För romantiska sovrum inredning i ett litet utrymme, spara rokoko Detaljer för tillbehör och textilier. Om din lägenhet sovrum har arkitektoniska särdrag, markera dem med möbler och tillbehör som har eleganta detaljer.

Instruktioner

• Uppdatera ditt sovrum med en ny färgsättning. Om din hyresvärd kan du måla, kan du måla väggarna i en varm ton, som lånar utrymme intimitet. Försök Bourgogne eller röd för drama. Om du vill att ditt sovrum ska visas större, hålla paint färger ljusare och svalare, till exempel en shabby chic palett av isiga rosa, lavendel, blåklint blå eller grädde. Ljust gult eller guld lånar en romantiskt sovrum kunglig elegans. Om du inte kan måla dina väggar, lägga till dessa färger med hängande tyg på väggarna eller som avser dukar med tyg och lägger dukarna på väggarna.

• Inreda ditt sovrum med elegant men funktionella bitar. De flesta lägenhet sovrum inte råd utrymme eller flexibilitet för stora, dekorativ inredning. I stället, överväga en låg plattform säng med en träram för en ren, modern look att använda som bas för utsmyckade sängkläder. För en romantisk bohemiska look, överväga en vintage sängram i bläddrat smidesjärn. En klädd sänggavel mjukar upp utrymmet. Uppnå en liknande effekt genom att täcka en tunn madrass i plysch tyg. En enkel byrå eller garderob ger romantisk stil med antika låda drar, crystal rattar eller en handmålad trim.

• Mjuka ytor med olika typer av textilier. I windows kan lättare, genomskinligt tyg dagsljus att filtrera inuti. Mörkare tyger med detaljer som guld stämpling, broderi, profilering, små speglade trim eller fransar lägga till romantiska blomstra kasta kuddar, överkast, golvet kuddar, hängningar vägg eller skärmtak. Förgyll textilier med pom-pom trim, fransar och tofsar för en prydnads look.

• Kläm konstverk som ger utrymmet som en romantisk, fridfull känsla. Landskapsmålningar har klassisk stil, medan abstrakta målningar i mättade nyanser har en modern känsla. Svartvita fotografier och film stills ger din lägenhet sovrum gamla världens elegans. Samordna enkel Galleri stil ramar i svart lack eller rostfritt stål för ett strömlinjeformat utseende.

• Belysa din lägenhet sovrum med flera källor. Även om du kan vara begränsad i ditt val av inbyggda fixturer, är komplettera din hyra belysning dramatiskt förändringar stämningen i rummet. Flankerar en stor målning med Vägglampor eller små lampor som sitter på svävande hyllor. Golvlampor med utarbeta, svängda baser har en feminin stil. En ljuskrona eller en bukett av ljusa papperslyktor över sängen ger utrymme skulpturala detaljerna.