mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett litet vardagsrum utrymme

Hur man kan inreda ett litet vardagsrum utrymme


Storlek bör inte vara ett hinder när du dekorera. Mindre rum kan vara en utmaning men den goda nyheten är att du behöver mindre saker att fylla dem. Arbetar med utrymmet du har och att hålla saker balanserad är en nyckel till dekorera valfritt rum. Med rätt kunskap, kan du dekorera ett litet vardagsrum och göra det ser ut som du har spenderat hundratals dollar på en professionell designer.

Instruktioner

• Välj en färg som du gillar och att accenter bitar i ditt rum. Mörkare färger gör rum känner mindre men vit nödvändigtvis gör inte ett rum känns större. Om du inte vill måla hela rummet, Välj en vägg att måla och använda den färgen på andra accenter i hela rummet.

• Välj en fokal funktion för ditt vardagsrum. Inte undvika stora bitar, bara använda dem sparsamt. En enda, större bit av konstverk, till exempel, kommer att tjäna din litet utrymme bättre än flera små bitar.

• Dekorera vertikalt. Lång lagring möbler kommer inte överbelasta ett litet rum. En armoire mittemot en annan stor bit möbler skapar balans i rummet.

• Hålla allt att skala. Överdimensionerade soffor och stolar och skrymmande armoires dvärg-rum. Välj smala soffor, eller condo-stora soffor och stolar, så att du har mer utrymme för andra möbler. Två smala soffor vända mot varandra åtskilda av ett litet soffbord eller ottomanska ger gott om sittplatser utan att verka överfulla.

• Dölja vad du kan. Många bitar kan göra ett litet utrymme ser plottrigt. Hitta ett media skåp som döljer din TV, stereo och diverse skivor. Välj soffbord och slutet tabeller som kan användas för lagring.

• Använd en rumsavdelare eller dölja oattraktiv objekt såsom luftkonditioneringar träningsredskap.

• Använda akryl tabeller. Tydlig kapslade tabeller kommer att försvinna in i deras miljö. Stapla dem när du inte använder dem.

• Använd speglar för att öppna utrymme, reflekterar ljus och gör ett rum känns större. En spegel som återspeglar en motsatt fönster skapar en känsla av öppenhet.