mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett litet sovrum kolonial stil

Hur man kan inreda ett litet sovrum kolonial stil


Kolonial stil Utsmyckning är hundra år gamla, men denna traditionella metod används fortfarande i hem idag. Kolonial inredning är enkla, men eleganta, vilket gör det perfekt stil för ett litet sovrum. Det finns ingen anledning att röran upp ditt rum med mörka färger och onödiga prydnadssaker. Rich woods, blandat med mjuk färg nyanser och enkla dekorativa accenter ge små sovrum en autentisk Colonial känner utan att använda upp värdefull golvyta.

Instruktioner

• Måla ditt sovrum väggar en ljus färg som buff eller grädde. Enligt Don Vandervort hem Tips, målar under kolonialtiden var gjorda av mineraler i marken och var ofta dämpade nyanser av salvia grön, grå-blå, ockra, lada röd, buff och grädde. Eftersom ditt sovrum utrymmet är begränsat, är det klokt att hålla dina väggar ljus för att ge illusionen av ett större rum. Tapeten var oftast för dyrt för familjer i denna tid, varför en enkel färg jobb är det bästa alternativet om du vill ha en äkta koloniala utseende. Om du vill lägga till en bit av design i dina väggar, kan du använda schabloner för att skapa mönster längs gränser. Detta var en allmän praxis bland koloniala familjer.

• Välj ett par bitar av möbler i massivt trä, helst i mörkare nyanser som körsbärsträ eller mahogny. En robust himmelssäng prydd med en enkel täcke och matchande kudde shams ger ditt sovrum det enkla, men eleganta utseende kolonialtiden var alla om. Maximera utrymme i sovrummet genom att lägga till en kista i slutet av sängen. Med detta bröst för lagring hjälper till att hålla din litet sovrum fri från skräp. Hyllor var ofta inbyggda i den koloniala eran, men en lång bokhylla kan du uppnå en liknande look. Pryder hyllorna med en familj porträtt eller del av keramik - kom ihåg att hålla dekorationer enkelt.

• Accent golv i sovrummet med en liten matta. Koloniala mattor var ofta små och flätad med ett enkelt mönster. När pengarna var speciellt tight, skulle familjer använda en bit av målade som ett golvbeläggningsmaterial. Även om du har tilldelat en stor budget för din koloniala inredning, är detta ett bra sätt att anpassa ditt sovrum och göra den din egen. Köp en liten bit av duk och dekorera med ett enkelt mönster. Placera mattan under en bokhylla, en kista eller vid ingången till din sovrumsdörren.

• Välj blygsamma fönsterbehandlingar. Kolonialtiden var allt om enkelhet, så använd små gardiner med ett blommönster i stället för golv längd gardiner som ofta används i modern stil hem. Om ett blommönster inte matchar väggarna och accenter av ditt rum, välja en färg gardin. Gardiner bör vara ljusa och luftiga. Om du vill uppnå den perfekta looken för denna era, överväga att lägga till träluckor på insidan av ditt fönster. Dessa användes främst i de tidigare koloniala tiderna och ge ditt sovrum ett elegant överklagande.