mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett litet barn Flickans sovrum

Hur man kan inreda ett litet barn Flickans sovrum


Dekorera ett litet barn flickans rum med ljusa och glada färger, nyckfull inredning bitar och hållbara och bekväma tyger. När småbarn övergångar från en plantskola till ett sovrum med "big girl", väljer möbler som hon kommer att kunna använda i år framöver. Om du skapar ett sovrum på en budget, använda hantverk och en kreativ touch att göra dina egna dekorativa objekt och spara pengar genom att uppdatera hand-me-down bitar med färg.

Instruktioner

• Välj en inredning tema eller en färgsättning som man kan dekorera den barns sovrum. Plocka en charmig nyckelpiga, fjäril eller trädgård-inspirerat tema. Lägga till en ny touch med en solig gul och turkos eller ljust rosa och lila färg sheme.

• Måla sovrummet väggarna att återspegla temat. Välj en cherry röd färg för en nyckelpiga-tema rymden, smör gul för en fjäril tema, eller pastell rosa eller grön för en trädgård-inspirerade rum. Häng en mönstrad tapet gränsen för att förbättra vanligt neutral-färgade väggar.

• Välj hållbar, högkvalitativ Sovrumsmöbler. Plocka artiklar som todder kan använda i hennes tonåringar och även collegeår. Köpa en matchande trä säng sänggavel, natt stannande, byrå och skrivbord för ett sammanhållet utseende. Köpa en full-size säng eller dagbädd toddler kan använda i år framöver.

• Öka utrymmet med charmiga inredning bitar. Dekorera sängen med en vibrerande rosa, lime grön och gul randig hjälparen för en ny titt. Lägga till en pop av färg i en vit eller solid-färg överkast med dekorativa kuddar. Välj plysch bomull kuddar med livliga insekt fårskinn, blomma och lollipop mönster. Hänga i barns teckningar eller nyckfull utskrifter i pulserande gula, rosa eller blå ramar. Lägg till komfort till utrymme med squishy, lime grön beanbag stol med blomma-inspirerade applikationer. Förbättra night stand med akryl-lampa med en grön stam-formade bas och en rosa Blom-inspirerade nyans.

• Uppmuntra den unga flickan att använda sin fantasi och kreativitet genom infusion utrymmet med lekfulla inslag. Hänger en stor griffeltavla på väggarna och leverera massor av färgglada krita. Fyll en trä garderob med kostymer, kläder och skor för spela "klä upp."