mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett land kök stil

Hur man kan inreda ett land kök stil


Dekorera med en lantlig stil att ge ditt kök en avslappnad vibe och utseende. Lantlig stil varierar från sofistikerade till söt och enkel. Toskanska och franska land stilar är påminner med böljande fält, hundra år gamla bondgårdar, charmiga kaféer och slingrande tegel stigar. Vintage lantlig stil omfattar antika objekt och gård-inspirerade inslag. Välja en inredning färgpalett och tema som omfattar alla eller några av dessa egenskaper för en fräsch stil.

Instruktioner

• Måla köket väggarna en varm, välkomnande skugga. Välj en nyans som honung, kola, vanilj, kanel eller paprika att ställa in bakgrunden för en land-inspirerad designerstil. Om du har mörka trämöbler och skåp, välja en ljusare nyans; ett ljust trä, till exempel ek, kommer att blanda väl med rikare färger.

• Häng land-inspirerade gardiner. Välj ett tyg, som bomull, vilket gör att diffust solljus att strömma in i ditt kök. Leta efter lantliga mönster, till exempel gingham och paisley. Toile-mönstrade gardiner kommer att ingjuta ditt kök med franska landet känsla. Leta efter vintage fönster beläggningar med charmiga apple eller körsbär mönster.

• Plocka ett designtema att skapa ett sammanhållet utseende. Dekorera med tupp utökad objekt, till exempel keramik burkar, olja och vinäger automater, handdukar och bordstabletter. Övriga landet-inspirerad inredning teman omfattar solrosor, fåglar och äpplen.

• Dekorera med gården färsk objekt. Fyll en vintage glasvas med bara-plockat tusenskönor som en pulserande central. Visa terra-cotta krukor fyllda med kulinarisk örter som timjan och rosmarin på din bänkskiva. Linda live gröna vinrankor i överdelen av en antik bagare rack. Häng en anläggning ovanför diskbänken.

• Plocka rustik utseende möbler och accenter. Ange delikat blommig-mönstrade keramik och porslin objekt på en bagare rack med grova trä. Rentvå ditt befintliga köksbord för att skapa en tid slitna utseende. Köp ett bord och stol som konstruerade med återvunnet barn trä. Välj skåp med smidesjärn hårdvara.