mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett kök med druvor

Hur man kan inreda ett kök med druvor


Dekorera ditt kök med druva designer att skapa en varm, Toscana-inspirerade utrymme. Tuscany är påminner om böljande kullar beströdd med frodiga vinrankor. Dekorera med druva mönster kommer att ingjuta ditt kök med avslappnad elegans. Beroende på ditt färgschema, förbättra ditt kök med lila eller grönt druvor eller en kombination av båda. Använda hantverk leveranser och lite kreativitet för att förbättra vanligt inredning objekt med druvmust och vin mönster.

Instruktioner

• Hänga en grape-inspirerad tapet gränsen. Förbättra väggar i neutrala färger med en kantlinje med lila druvor och gröna vinstockar design. Placera kantlinjen direkt under taket eller Visa den över centrum av väggarna.

• Dekorera en bagare rack med faux vinrankor. Linda vinstockar med lila och grön plast druvor i ytterkanten av racket för en italiensk bistro-inspirerade stil. Drapera vinrankorna överst i skåp eller hyllor.

• Förbättra en köksvägg med ett vinställ med grapevine design. För en rustik toskansk stil, välja en smidesjärn rack med skulpterade blad, druvor och vin rankor. Vagga flera flaskor vin i rack för ett konstnärligt utseende.

• Display husgeråd i druva-enhanced keramik. Välj handgjorda keramik bitar med druvmust och vin mönster. För toskansk bondgård överklagande, showcase träskedar och andra objekt på din bänkskiva. Förvara olivolja och vinäger i dekorativa flaskor med matchande druva mönster för ett sammanhållet utseende.

• Skapa druva mönster på krukor. Använda hantverk färg och schabloner för att dekorera tråkig terrakotta krukor med druvmust och löv mönster. Använd krukor för att hålla recept som förbättrar örter som timjan, basilika och rosmarin. Visa krukorna på ditt kök bänkskivan så att örterna är lättillgängliga medan du kokar.