mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett klassrum som en Science Lab

Hur man kan inreda ett klassrum som en Science Lab


När du tänker på en vetenskap labb tror du av kolvar, rör, Mikroskop, förstoringsglas, lab rockar, glasögon och annat används i experiment. Dekorera ett klassrum att se ut som en science lab är lätt att göra om du har rätt grejer. Det beror också på hur autentiska du vill ha och om du använder verkliga objekt eller du göra din egen.

Instruktioner

• Ställ in dina kolvar och lägga rören i sina rack. Blanda lite färgämne i vatten och fyll varje glasbehållare med olika färger av vatten. Detta kommer att göra dem ser ut som de har experimentella blandningar i dem.

• Ställ in mikroskopet med glasögon och förstoringsglas av det. Om du har bilder för Mikroskop, kan du sätta buggar, material, smuts och andra saker på dem för att få det att se äkta. Det är en bra idé att ha ett anteckningsblock också, så du kan spåra dina vetenskapliga experiment.

• Använd markörer och affisch stiger ombord för att rita dubbelspiral (den krånglig DNA design molekylen) och några fancy matematiska ekvationer. Du kan även använda en för att göra en skylt som lyder "Vetenskap laboratorium".

• Hänga lab rockar på bekostnad av stolen för en sista touch. Eller har alla bära sina egna.