mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett klassrum i en Bug tema

Hur man kan inreda ett klassrum i en Bug tema


Ett klassrum med en spännande decorating tema kan inte bara göra utrymmet vänlig, rolig och inbjudande för barn, men kan stimulera deras nyfikenhet och fantasi också. Använd dessa tips för att dekorera ditt klassrum i en bug tema.

Instruktioner

• Drapera falska Halloween spindelnät i ett hörn av rummet, antingen på väggen eller på en stor krukväxt. Placera ett sortiment av olika typer av plast spindlar på duk. Häng en eller två spindlar från trådar för att få dem att verka vara i fallande ordning från duk.

• Ta myra klistermärken och hålla dem till golvet eller base styrelse klassrummet från dörren eller fönstret, att göra ett spår. Leden kan leda till en tabell där du kan placera en levande myra gård. Att lämna förstoringsglas runt bordet så barn kan ta en ordentlig titt på vad som händer inne i gården. Om du inte vill ha levande myror, kan du göra stigen leder upp till ett diagram på väggen på insidan av en myra gård dragna affisch ombord.

• På baksidan av ett rött papper plattan, dra en linje rakt ner i mitten och rita cirklar för fläckar med svart markörer. Skär en fyra tum diameter cirkel av svart konstruktion papper, skär den på mitten och kläm fast den ena hälften av den med tejp eller lim på kanten av plattan, just där den ritade linjen slutar. Detta är lady Bird's ansikte. Placera din lady fåglar i ett kluster eller tejpa dem på väggen i rummet som en gräns.

• Ta färgglada glättat papper och vik den på mitten. Klipp ut formen på en fjäril vinge, startar och slutar på den vikta kanten, så att när du är klar och utveckla det du kommer att ha två anslutna vingar. Ta en svart piprensare och vik den på mitten. Glida vingarna mellan den vikta piprensaren. Vrida på ändarna för att säkra vellum, skapa en runda "huvudet" i ena änden. Säkra vellum till piprensare med lite lim om du vill. Vellum är robust och gör att vingarna för att stå upp på sina egna. Skär två fler bitar av pipe klart för tre inches och fäst "huvudet" som antenner. Knyt strängen eller tråd att fjärilen runt "halsen" och runt spetsen av svansen att avbryta det. Häng dina fjärilar från taket. Vellum är genomskinlig, så ljuset kommer att lysa vackert igenom vingarna.

• Se minst en 10-tums diameter cirklar för varje barn som du har i rummet, plus en extra cirkla. Du kanske vill ha några fler cirklar till hands ifall de behövs. Rita ett ansikte på en cirkel. Använda piprensare att göra antenner och tejpa dem till toppen av huvudet. Passera ut resterande cirklar till klassen. Låt varje barn att dekorera varje cirkel, eller att skriva information om sig själva, som deras namn och vad de vill om buggar. Tejpa cirklar på väggen i vågig rad, något överlappande varandra. Den främre cirkeln bör vara ansiktet. Använda piprensare att göra benen för tusenfoting och tejpa dem längs cirkeln.