mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett fristående Pew ljus för ett bröllop

Hur man kan inreda ett fristående Pew ljus för ett bröllop


Kyrkor har varierande bröllop dekorationer eller regler för att låta du dekorera i gången och bänkarna. I vissa kyrkor, kan du ha möjlighet att fristående bänk ljus i gången bredvid varje andra bänk eller varje några bänkar. Kandelabrar som håller pew ljusen varierar, men är vanligtvis av metall. Några av ljusen är mer utsmyckade än andra. Hålla dina dekorationer enkelt, matcha tema och färger i ditt bröllop och hålla andra dekorationer från den öppna elden av stearinljusen.

Instruktioner

• Drapera organza material runt den nedre delen av den fristående ljushållare. Linda det runt stammen så materialet täcker basen men är i löst virvlar eller swags upp längden på pelaren. Sätt in rakt stift i materialet varje några inches för att hålla tyget på plats. Du kan ordna tyget och lägga till eller ta bort stiften tills organza är estetiskt tilltalande.

• Linda ivy delarna runt om och ovanpå det organza materialet tills murgröna är runt hela höjden av pelaren stammen. Använda raka nålar för att fästa vinstockar drapera organza.

• Vind ett gummiband runt stjälkarna av mini buketten, men lämna en ögla i änden av gummibandet.

• Skär centrum av öglan för att skapa två svansar av gummibandet. Knyta två svansar i en knut runt stjälkarna av buketten och sedan knyt buketten till pelaren av pew ljuset, där stjälken möter den kandelabrar delen av lappa. Arrangera buketten så att gummibandet inte Visa eller Linda stjälkarna med band att täcka gummibandet.