mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett bröllop med fjärilar och prästkragar

Hur man kan inreda ett bröllop med fjärilar och prästkragar


Dekorera ditt bröllop med fjärilar och prästkragar att utföra ditt tema eller skapa en varm och välkomnande atmosfär för dina gäster. Dina dekorationer kan helt fokusera på fjärilar och prästkragar eller har subtila inslag ingår här och där, beroende på dina önskemål. Koncentrera dig på din favorit aspekt av prästkragar och fjärilar eller väva dem in ditt bröllop inredning lika. Mjuk, pastell färger som påminner om våren, som kommer att knyta i fint med din fjäril och daisy tema.

Instruktioner

• Hänga butterfly - eller daisy-formade strängar av blinkande miniatyr ljus runt receptionen att lägga till stämningsbelysning och tema. Papperslyktor är ett annat alternativ och finns i olika färger och mönster. Till exempel hänga lyktor med daisy designer och bifoga mesh fjärilar till några lyktor.

• Täck bord och stolar med sängkläder som kompletterar din färgsättning eller använda vanligt vitt så att dina dekorationer att sticka ut mer. Använda daisy eller fjäril mönstrade dukar för en casual eller land bröllop.

• Knyt en tyll rosett runt stolarna och lägga till stora maskstorlek fjärilar i bågar. Bara lägga fjärilar till varje några stolar om din budget är stram. Stoppa in en enda Gerbera daisy i varje båge.

• Sätta ihop hörnstenarna som omfattar prästkragar och fjärilar eller växla mellan de två på varje tabell. Till exempel fylla dekorativa fågelburar med prästkragar och nyhet fjärilar på buren eller i buren flytande bland prästkragar, eller Använd Mason burkar att hålla prästkragar och binda ett band runt burken med fjäril charm.

• Lägga till fjärilar och prästkragar på andra små sätt, som fjärilen plats korthållare som dubbelt så spridningsvägar i plantable gynnar eller servett ring innehavare med daisy eller fjäril charm.