mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett bröllop Hall tak

Hur man kan inreda ett bröllop Hall tak


Att skapa det bästa bröllop hall tak kan vara ett spännande företag. Välj dekorationer som passar temat och övergripande utformningen av ditt bröllop. Följ färgskalan för ditt bröllop också. Att lägga till dekorationer till ett bröllop hall tak kan lägga till lite stil, stil och elegans, särskilt om platsen du valde är inte så lätt på ögat.

Instruktioner

• Dekorera taket på ditt bröllop med massor av ballonger. Du kan antingen dekorera hela taket med ballonger, eller du kan ha dem på flera platser över hela taket. Ballonger ska vara av olika färger men också efter samma färg mönster som området bröllop och mottagning. Du kan också använda ballonger för att dekorera väggarna i bröllopssalen eller du kan använda dem på baksidan av varje stol på varje tabell.

• Skapa ett tält tak med din favorit tyg. Använda ett tyg som du har råd som ser bra ut. Använda en häftpistol pistol eller lim för att säkra tyget till taket i en tent-gillar mode. Starta genom att säkra tyget i mitten av taket och låt några att hänga ner. Därefter fast i andra änden på en av bröllopssalen sida. Gör detta på alla fyra sidor. Använda mer än en färg för att ge den ett varierande utseende. Om det är belysning tillgänglig på hall, har belysning inställd på lämplig inställning för att göra den tält tak verkligen sticker ut. Utöver det tält tak, kan du också lägga till andra små dekorationer att lägga till stämningen i rummet, till exempel hängande dekorationer som lampor eller lampor.

• Däck bröllop taket med olika typer av belysning. Belysningen bör återspegla den humör och temat för bröllopet. Olika belysning typer inkluderar disco belysning, svag belysning, stämningsbelysning och ljusa belysning. Rope lights kan också lägga till en fin touch till bröllop hall tak. Belysningen kan ge bröllopssalen en elegant och modern känsla och leverera en lugnande atmosfär.