mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett barns sovrum med Cheetah tapet gränsen

Hur man kan inreda ett barns sovrum med Cheetah tapet gränsen


Använd en cheetah print tapet gränsen som utgångspunkt för ett djungel-tema sovrum. Om ditt barn älskar tropiska regnskogar och exotiska djur, dekorera hans personliga utrymme med ett tema som speglar hans intressen. Förutom geparder, använda andra djungel djurliv och bladverk som inspiration när du designar sovrummet. En djungel-tema sovrum med cheetah Detaljer kan arbeta för ett barn i alla åldrar.

Instruktioner

• Hänga en cheetah-tryckt tapet gränsen att ställa på scenen för ett djungel-tema sovrum. Placera kantlinjen runt omkretsen av rummet direkt under taket att lägga till en illusion av höjd. Ett annat alternativ är att hänga gränsen i centrum av väggen, på stol höjd. Måla väggarna en neutral nyans, som naturvitt, tan och vitt, att undvika en upptagen titt.

• Dekorera sängen med cheetah-mönstrade sängkläder att skapa en sammanhållen stil. Välj ett täcke eller duntäcke med en djungel scen med geparder, apor, palmer och papegojor. Placera cheetah print dekorativa kuddar på sängen.

• Lägga till värme i trä eller kakel golv med en cheetah print matta. Placera en stor matta i centrum av rummet, eller flera små golvbeläggningar i hela utrymmet. Välj mjuka mattor med en fuskpäls material.

• Hänga naturlig bambu persienner på Fönstren för en safari-inspirerade stil. Välja en matchande lagring bröstet, byrå och natt stannande ange konstruerade av vävd bananblad. Installera en takfläkt med blad som liknar palmblad.

• Häng myggnät sänghimmel över barnets säng för en sann jungle utseende. Välj en baldakin med monteringsdetaljer; Nätstycket pausar från en enda över sängen. Under dagen, knyt trädkronorna tillbaka med band i tropiska nyanser, till exempel grön, orange eller soligt gul.