mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett badrum på en Budget

Hur man kan inreda ett badrum på en Budget


Oavsett om du bara flyttade eller ditt badrum behöver en uppdatering, är inreda ett badrum på en budget roligt och enkelt. Vem som helst kan göra detta och har omvandla resultaten. Det bästa är att dekorera med en budget inte har leta billigt. Följ stegen för att skapa en dyra snygga badrum för mindre än hundra dollar.

Instruktioner

• Designa ditt drömbadrum. Ta hänsyn till storlek och strukturella element i rummet och gå därifrån. Välj din färg och kanske även ett tema. Fastställa vad objekt måste vara köpt.

• Välja ditt duschdraperi först. De bästa ställena att hitta billig men kvalitet tyg gardiner är på stor låda lågprisbutiker som mål. Du hittar även bra erbjudanden i kedjan butiker som sängkläder N' saker eller Bed, Bath and Beyond. Och inte förbise online fynd webbplatser. Se vår resurser avsnittet mer information.

• När du har fått din Duschdraperi, Välj badrum Väggfärg. Ta gardinen till en färghandel för en perfekt färg match. En gallon bör omfatta en typisk badrum med färg att avvara. Var noga med att ta mått och prata med färgen professionell för att få rätt mängd för ditt space.

• Ta en tur till din lokala återförsäljning butiker. Platser som god vilja eller Frälsningsarmén ofta har försiktigt använt gåva-kvalitet badrumstillbehör för låga priser. Du kan också hitta din samordnande badhanddukar, bad mattor och tvålpump. Medan du är där, titta för maskinvara du behöver som lådan drar, handdukstork eller lätta fixturer.

• Ta bort dusch-gardinstång, handdukshängare, utlopp täcker och ljusa plattor. Om du vill ersätta ljus fixtur och toalettpapper innehavaren, ta bort dem, alltför.

• Fyll alla spika hål med en enkel spackling förening. Reparera och lapp några problemområden. Tvätta väggarna.

• Måla med din mögel-resistent färg. Måla minst 2 lager. När färgen är ordentligt torr installera handdukshängare, armaturer, duschdraperi och låda drar. Järn-din nya duschdraperi och hänga den, tillsammans med samordnande handdukar.

• Ställ in bad mattor och alla andra badrum tillbehör du hittat.

• Njut av resultatet av din hård arbete. Om du handlat klokt och letade efter fynd, bör ditt nyinredda badrum återspeglar din stil och ser ut som det kom från en utställningslokal eller tidskrift. Bara du vet den byggdes på en budget.