mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett badrum Medelhavet stil

Hur man kan inreda ett badrum Medelhavet stil


Det finns många typer av dekorera teman praktiseras i hela världen, och formgivare älskar att använda naturen som sin palett. När du väljer att dekorera ditt badrum ett Medelhavet tema, tycker om att skapa en avkopplande stämning genom att välja färger som efterliknar marmor och kalksten blandat med lugnande blå-gröna färgerna i havet. Du kan skapa en oas i ditt badrum genom att blanda färger och strukturer av stranden, havsvågor och palmer att skapa en miljö som ser ut som om ett professionellt utformade det.

Instruktioner

• Anlita en rörmokare att ta bort din befintliga badkar, fåfänga, handfat och WC om toaletten är inte vit.

• Täck badrumsgolvet med målarens trasa. Häll textur färgen i paint formen. Med hjälp av pensel och roller, måla väggar i vit konsistens. Med en ren pensel, måla insidan av badrumsdörren blå.

• Har rörmokaren installera fristående badkar, fåfänga, fartyg sjunker och kran, och ersätta den befintliga toaletten med vit toalett om du inte redan har en vit toalett.

• Plats tjock beige mattor av toalett, fåfänga och badkar. Installera handdukshängare nära handfat och badkar, följa tillverkarens instruktioner. Hänga, blå och beige handdukar från handdukshängare.

• Häng spegel ovanför diskbänken. Placera tvålkopp, Tandborsthållare och korg med dekorativa tvålar på Fåfängan nära diskhon. Häng med smidesjärn tillbehör på väggen.