mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett badrum med pärla styrelse

Hur man kan inreda ett badrum med pärla styrelse


Pärla är en stil av paneler. Det är oftast används för att dekorera botten 3 till 5 fot av en vägg. I badrum är vit pärla styrelsen vanligast. Installera pärla styrelsen på badrumsväggar är ett smart sätt att lägga till några arkitektoniska detaljer i rummet utan att behöva göra några ombyggnationer. Bead styrelsen är billigt, lägger till en dramatisk effekt för lite ansträngning och även nybörjare kan installera den.

Instruktioner

Hur man kan inreda ett badrum med pärla styrelse

• Lägga till bead styrelsen i den nedre delen av väggarna att skapa en mysig känsla. Skär i styrelsen med bredden du behöver och limma eller spika den till väggarna. Botten av pärla styrelsen ska röra upp i din base styrelse. Lägg till krona gjutning till toppen av pärla för ett snyggare utseende.

• Täcker en vägg från golv till tak med pärla styrelse. Så kommer lägga textur till dina väggar utan att behöva tapetsera dem. Gör bara en vägg om ditt badrum är litet. Du kan också täcka varje vägg med pärla styrelse. Du kan även täcka gamla eller fula plattor med pärla styrelse.

• På utsidan av ditt badkar att ge det en skräddarsydd look, eller ens fult kakel i dina Duschväggar fästa pärla styrelse. Syntetisk pärla är vattentät.

• Installera pärla styrelsen på taket på ditt badrum till att täcka upp texturerat eller popcorn tak. Prova att limma pärla styrelsen på framsidan av föråldrade badrum skåpdörrar.

• Lägga till bead styrelsen i små portioner av väggen, som bakom en spegel, för att skapa djup i badrummet.