mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett badrum med handdukar i en korg

Hur man kan inreda ett badrum med handdukar i en korg


En korg full av badhanddukar är inte bara nyttig, det kan också vara dekorativa. Om du kort på badrum garderob eller vägg rackutrymme, lagra extra handdukar i en iögonfallande korg. Skapa en avslappnad, land-inspirerade badrum stil genom att Visa handdukar i vävda korg. Välja rotting korg nyanser, som brunt, svart eller vit, samordna med till badrummet övergripande färgschema eller inredning tema. Hålla korgen av handdukar i ett praktiskt läge, såsom nära badkar eller dusch, för bekvämlighet.

Instruktioner

• Välj en vävda korg med en färg och storlek som rymmer dina badrum behov. Plocka en stor korg om du har en massa handdukar att lagra eller liten korg om du bara vill visa några dekorativa sängkläder. Köpa en vit rotting korg att skapa beach house-inspirerad stil, eller en svart korg för en samtida badrum utseende.

• Plocka handduk färger att komplettera stilen badrum. Välj alla vita handdukar skapar en spa-liknande atmosfär. Gå med lavendel och salvia gröna handdukar för en lantlig trädgård-inspirerade stil.

• Lägg handdukar ut på en plan yta att börja valsningsprocessen. Vika handdukar på mitten och sedan på mitten igen. Rulla ordentligt vikta handdukar hela vägen upp.

• Placera den rullade handduken i korgen. Stå dem på deras ändar, alternerande färger för ett dekorativt utseende. Stack den rullade handduken om de är alla en färg.

• Visa korg full av handdukar på en vintage trä stol, i ett tomt hörn eller på en tom vägghylla.