mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett badrum i svart och blå

Hur man kan inreda ett badrum i svart och blå


Svart och blå vanligtvis inte färger hittas i ett badrum, särskilt om blå är en ljus eller marinblå snarare än en baby blå pastell. De flesta badrummen är inredda i mycket mjukare, dämpade färger att förmedla en känsla av lugn och stillhet. Ändå är svart och blå fungerande färger om du är villig att vara kreativ med din badrum design och omfamna unikitet färger. Du kan skapa en fet, vackert svart och blå badrum med idéer nedan.

Instruktioner

• Gå för den sofistikerade looken. Svart och blå är djärva färger. De ge en maskulin känsla. Detta är inte ett rum som ni vill lägga feminina inslag för att gilla blommor. I stället överväga att göra något mer sofistikerade, som att lägga till några enkla svartvita fotografier och en rent vitt duschdraperi. Lägger till inslag av vita lysa rummet upp.

• Skapa en beach-känsla. Svart och blå är färgerna i havet. Omfamna färger och lägga till tillbehör såsom ett havstema duschdraperi, blå handdukar och en nyckfull segelbåt på en svart hylla.

• Tona ner. Svart och blå kan vara tonas ned med tillägg av en neutral beige färg. Överväga måla dina väggar en neutral brun och lägga till trä accenter, till exempel ek hyllor eller en trä inramad spegel. Tänk på att hålla skogen samma färg eller typ, emellertid. Lägga till en brun duschdraperi med ett subtilt mönster och brun handdukar kanter i blått eller svart.

• Gör det moderna. Eftersom svart och blå är djärva färger, lägga till några djärva mönster också. Välj ett duschdraperi med ett abstrakt mönster på den. Splurge på en high-end badkar matta i en modern ut. Så länge det finns några svarta och blå matta eller dusch gardin, behöver du inte bekymra dig om andra färger. Avsluta med hänger lysande blå hänge ljus över diskbänken och installera glatt, moderna sanitetsporslin.

• Skapa en nighttime känsla. Blå och svart är också färgerna i natten. Välj ett duschdraperi som har en stjärna mönster och täcka en hel vägg med små, svarta votive ljushållare att efterlikna stjärnor. Hänga gardinen med silver, stjärnformade dusch gardin krokar.