mynewspapers.net

Hur man kan inreda ett badrum billigt

Hur man kan inreda ett badrum billigt


Du kan inreda ett badrum billigt med färsk färg, ett stänk av färg och lite kreativitet. Förvandla en tråkig badrum till ett avkopplande spa med lyxiga handdukar, rena ytor och en inbjudande badkar. Tapet blir ett litet badrum till ett charmigt rum. En dekorativ spegel ger badrum karaktär. En hand-målade väggmålning eller ett barns teckningar kan göra ditt badrum som sticker ut. Målat trä stolar, göra små bord eller skåp intressant lagring för handdukar, toalettpapper och leveranser. Använd din kreativitet för att göra över ett badrum på en liten budget.

Instruktioner

• Rengör badrummet noggrant innan dekorera. Ignorera trassel och ta bort objekt som inte hör hemma i badrummet. Avmarkera de räknare, hålla make-up, hår leveranser och lotion i en låda eller under diskbänken. Lämna bara ett par artiklar på räknaren, till exempel en tandborsthållare, cup och tvål dispenser. Du kan återanvända en återvunnen kopp eller glas som en Tandborsthållare.

• Välj ett färgtema som koordinerar med gardin eller badrum duschkolonner. Måla eller tapetsera väggarna om det behövs. Creative ett roligt barnens badrum genom att måla färgrika handavtryck på väggen.

• Lägg till färg till en neutral badrum med en färgstark duschdraperi och handdukar. Gör din egen dekorativ duschdraperi ur ett blad eller en billig tyg. Använda en solid plast dusch gardin till ger badrummet ett rent utseende.

• Rulla din badlakan för en dekorativ touch. Rulla handdukar prydligt och stapla på disken, eller placera i en korg. Layer färger av badhanddukar, handdukar och tvätta kläder tillsammans. Sy dekorativa anpassade trim till handdukar som band eller spets. Vik handdukarna i tredjedelar på längden och hänga på en handduk bar. Lägg till ändknoppar till handduk barer för extra stil.

• Lysa i badrummet med en bukett blommor eller en levande växter. Placera växten på baksidan av toaletten eller i ett hörn på disken. Lägg till några ljus för att skapa en avkopplande atmosfär.

• Besök sparsamhet butiker för att hitta bonader, Tvålkoppar, korgar eller krimskrams. Frame spegeln med en stor återvunnet dekorativa bildram. Användning klädkrokar eller en coat rack för att hänga handdukar.

• Välj en matta att få värme och färg till badrummet. Köp en billig matta prov från en inredning studio eller en matta butik. Placera en nonskid pad under mattan.