mynewspapers.net

Hur man kan hänga Workshop belysningWorkshop-belysning är en viktig del i att säkerställa säkerheten vid alla verkstäder. Skuggor som avges av felaktig belysning kan skapa farliga situationer när du arbetar med elverktyg. En mängd faktorer avgör hur lampor hängs i en workshop, en av de viktigaste faktorerna är att bestämma hur verkstaden används. Skulptörer har olika belysning behov än trä arbetare men båda kräver tillräcklig belysning för deras arbetsytan.

Instruktioner

• Överväga vilken typ av arbete som slutförs i verkstaden. Arbete som kräver att arbetstagare för att kunna se färgen korrekt, såsom målning, kommer att gynnas av färg korrigerade lysrör. Om verkstaden används för målning eller färgning av trä till specifika färger, krävs sanna färg belysning. Köpa provet sanna färg lökar och installera dem i bärbar belysning fixtur. Ställ in fixturen på toppen av en stege för att få en uppfattning om vilken typ av ljus varje lampa kommer att producera.

• Planera placeringen av belysningen. Skuggor gör det svårt att arbeta. När du använder elverktyg, kan skuggor vara farligt. Verkstad belysning ska monteras där det kommer att lysa direkt på arbetsytor eller kastade skuggor från arbetsytor. Plats kan kontrolleras före installationen med en bärbar översvämning ljus. Stå på en stege med bärbara översvämning ljus och skina ljuset i riktning att installerade belysningen skulle vara vinklat. Har en hjälpare stå på var och en av arbetsstationerna till check för skuggor.

• Fastställa behovet av flytta förmåga. Workshops med flera olika arbetsstationer kan behöva ljus i olika områden i verkstaden vid olika tidpunkter. Varje arbetsstation är utrustad med sin egen uppsättning av lampor eller lamporna är monterade på en central plats och Omdirigerad som behövs. Spår belysning är ett alternativ för denna typ av verkstad installation. Lampor kan flyttas längs spåret och de är gångjärn så att riktningen på ljuset kan vändas i någon riktning behövs. Lysrör finns också för denna typ av armatur.