mynewspapers.net

Hur man kan hänga tunga gardiner på betongväggar

Hur man kan hänga tunga gardiner på betongväggar


Hängande gardiner på en betongvägg kräver användning av ankare att hålla gardin stången på plats. Helt enkelt borra en skruv i ett borrat hål fungerar inte; typiska wall skruvar kommer att inte hålla i betong. Det finns flera typer av vägg ankare som alla har specifika användningsområden och vikt betyg. Detta är saker att tänka på när du köper ankare att hålla stång och gardiner på plats. Köp ankare avsedd för betong, och som också kan bära vikten av gardiner.

Instruktioner

• Åtgärd från ena sidan av fönstret ut till väggen det angivna avståndet för gardin stången fästet. Markera detta plats med en penna. Mät från golvet upp till den höjd som krävs för att gardinstång, och markera den på platsen för det första penna märket. Håll ett fäste till penna märket för höjd och justera fästet att anpassa till bredd penna märket. Använd pennan för att markera skruvhålen fästet på väggen. Upprepa detta steg på motsatt sida av fönstret.

• Stick murverk borr i borrhammare. Ställa in ratten på hammaren borr att borra endast. (Hammare borrar är utformade för att utföra en Hamra och borrning rörelse samtidigt, hamrande förslaget behövs inte för detta projekt.)

• Borra hål på betongväggen med borrhammare. Paketet med ankare anger hur djupt för att borra hål.

• Tryck en alligator ankare i varje hål. Använd en hammare för att knacka lätt på huvudet av ankare så att de är jäms med väggen.

• Placera gardin stången hakparenteserna över väggen ankare. Sätt och dra åt varje skruv med en skruvmejsel. Använda en skruvmejsel för att dra åt skruvarna för fästet kommer att hindra dig från strippa ut väggen ankare från över skärpning med en borr.